Mikonsaaren luontopolku siskon lapsien kanssa 22.6.17

Mikonsaari, Lappeenranta, 1.5 km

dav

Osoite: 61.09208,28.19572 (tai Mikonsaarentie 333, Lappeenranta)

Maasto ja merkinnät: Kohtuullisen lyhyt reitti lähinnä saaren rannan mukaisesti. Kaunis saarimaisema. Selvät polut, ei voi eksyä. Kivikkoa ja juuria.

Tulentekopaikat: Heti reitin alussa, maisemapaikalla (jonka lähellä myös puuhuolto). Laavulla myös suojaisempi tulentekopaikka.

Huomioitavaa: Lapsien kanssa varottava juuria ja kivikkoa, ei mahdu kärrien kanssa. Lapsille vain yksi ”kohde” -taulu, jossa oli eri linnunpesiä. Laavulle mentäessä puut tulee ottaa mukaan alkupään puunhuontopaikasta. Tällä kertaa puuhuoltopaikalta löytyi pelkkä saha, pieni kirves, puukko, lisäsaha olivat ”paenneet” laavun tulentekopaikalle. Polun varrella sijaitsee lähde. Lähde ei tosiaan ole sen kummoisempi, mutta hyvää juotavaa vettä sieltä löytyi.

Linkki: http://palvelut.ekarjala.fi/index.php?option=com_nature&task=view_item&id=196

Kävisinkö uudestaan? Itse Mikonsaari on todella kaunis paikka ja luontopolku soveltui hyvin grillaustarkoitukseen, mutta mitenkään todella hyvä tai erikoinen se ei ollut. Lapsien kanssa saa olla tarkka juurien ja kivikkojen kanssa ja reitti ehkä aavistuksen liian pitkä ja mielikuvitukseton, mutta näin yhden kerran taktiikkana toimi tällä kertaa ihan hyvin. Varmasti enemmän sisältöä olisi tullut uimapaikasta mikäli keli olisi ollut aurinkoinen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s