Valkmusa 4.9.17

IMG_20170904_120401h.jpg

Valkmusan kansallispuisto, Pyhtää. 2.5 km

Osoite: Vastilantie 886, Pyhtää
Kesto: n. 0,5-1h

Maasto ja merkinnät: Hyvät. Ilmeisesti alueelle ollaan tekemässä yhdysreittiä Simonsaaren ja Moronvuoren välille, mikä olisi todella hienoa. Maasto kaunista suota, joka poikkeaa mäntymetsän kautta.

IMG_20170904_115643-2

Tulentekopaikat: Moronvuorella. Simonsaaren näköalatornin vieressä on tuoli ja penkit, muttei tulentekopaikkaa. Simonsaaren parkkipaikan viereltä löytyy WC.

IMG_20170904_120449-2.jpg

Huomioitavaa: Ilmeisesti Valkmusan reittejä ollaan päivittämässä, esimerkiksi Simonsaaren näköalatornin vierestä löytyy kyltti Moronvuorelle, vaikkei polkua vielä ole. Myöskään Simonsaaren WC:tä ei oltu merkitty luontoon.fi:n karttaan.

Simonsaaren reitti soveltuu myös lapsiperheille. Huomioitavaa kuitenkin on, että mäntymetsän läpi kulkeva polku on kivikkoista.

Huomiotavaa on myös, että Kananiemenharjun P-paikalta lähtevä polku Moronvuorelle näyttäisi olevan lähes koko matkan metsätietä. Kävin katsomassa alkupätkän, mutta en käynyt Moronvuorella asti, koska alkumatka oli hieman tylsähkö. Kyseinen reitti on n. 2 km.

dav

Linkit: http://www.luontoon.fi/valkmusa/reitit ja kartta: https://julkaisut.metsa.fi/assets/pdf/lp/Esitteet/valkmusafin.pdf

Kävisinkö uudestaan? Kyllä, mikäli polkuverkosto laajenee

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s